Publysher

Solutions

Solutions

U wilt uw bedrijfsprocessen verbeteren? Of het nu gaat om uw primaire proces, ondersteunende processen of uw online dienstverlening, Publysher Solutions kan u verder helpen.

Gratis Brainstormsessie

U weet dat het beter kan, maar u weet niet hoe? Publysher Solutions biedt nu tijdelijk een gratis brainstormsessie. Een uur lang bespreken we de werking van uw bedrijf en gaan we op zoek naar verbeteringen.

Neem contact op voor een afspraak.

Data Integratie

U heeft verschillende systemen die goed zijn in hun eigen taak; maar wist u dat het prima mogelijk is om de data tussen deze systemen automatisch te koppelen? Publysher Solutions biedt compacte maatwerk-toepassingen om verschillende databronnen met elkaar te verbinden.

Enkele voorbeelden zijn: het koppelen van uw ordersysteem aan het facturatiesysteem, het koppelen van uw ERP aan uw financieel pakket, het koppelen van uw CRM aan uw nieuwsbrief-applicatie... U kunt het zo gek niet bedenken of Publysher Solutions kan het integreren.

Online Dienstverlening

U heeft uw processen op orde, maar u wilt uw online dienstverlening verbreden of verbeteren? Op basis van bestaande paketten helpt Publysher Solutions u dit doel te bereiken.

U kunt hierbij denken aan het verbeteren van uw online bestelproces, het bieden van een track 'n trace oplossing, het integreren van al uw online uitingen... Publysher Solutions doet het allemaal.

Analyse

Uw systemen produceren grote hoeveelheden data, maar u ziet door de bomen het bos niet meer? Publysher Solutions helpt u om uw data 24/7 inzichtelijk te maken.